Libnet.ro
UNICEF

06:00

Kanal D, surpriza pentru telespectatori. Cand incepe serialul Mireasa din Istanbul, sezonul nou

Playtech Playtech,
Kanal D, surpriza pentru telespectatori. Cand incepe serialul Mireasa din Istanbul, sezonul nou

Kanal D, televiziune turca ce emite continut mixt in Romania, vine cu o surpriza pentru telespectatorii sai. Luna aceasta, postul aduce un nou sezon al serialului turcesc Mireasa din Istanbul. Kanal D revine cu un nou sezon al serialului Mireasa din Istanbul Original Istanbullu Gelin, a ajuns pe micile ecrane din Romania la sezonul cu . continuă pe Playtech

Rabla pentru electrocasnice: cand incepe si cati bani iti da statul acum

Rabla pentru electrocasnice ar putea fi cea mai buna idee sa-ti schimbi ce-ai prin casa. Vestea buna de acum e ca are o data oficiala de lansare. Rabla pentru electrocasnice e un program.

Cand incepe sezonul 2 al emisiunii Ferma, transmis de Pro TV si moderat de Mihaela Radulescu

Emisiunea Ferma este varianta romaneasca a reality-show-ului The Farm a carui baza este un show suedez cu acelasi nume, realizat in 2001 de Strix. in Romania, Ferma a debutat in data de 9 martie 2015, pe Pro TV. Ajunsa la sezonul 4, dar la sezonul 2 cu o gazda diferita si o adaugire in titlu, .

Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea e adoptata, angajatorul e obligat sa te plateasca

Senatul vine cu vesti bune! Se anunta zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea este adoptata, iar angajatorul este obligat sa te plateasca. Senatul a decis! Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile Senatul a adoptat, miercuri, un proiect ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru a-si putea supraveghea copii, in .

SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca parintii sa-si poata lua zile libere ca sa stea cu copiii, atunci cand scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme, decise de autoritati. E ok aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )