Libnet.ro
UNICEF

05:30

Kanye West va fi recompensat cu cel mai prestigios trofeu la gala MTV VMA 2015

Adevărul Adevărul,
Kanye West va fi recompensat cu cel mai prestigios trofeu la gala MTV VMA 2015

Rapperul american Kanye West va fi recompensat cu Video Vanguard Award un trofeu realizat in memoria cantaretului Michael Jackson la editia din 2015 a galei MTV Video Music Awards VMA). Acest premiu reprezinta cea mai inalta distinctie atribuita de organizatorii evenimentului, scrie revista People, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

Un fond care mizeaza pe scadere, cel mai bun randament

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat scaderi masive, in perioada 17-24 august, iar cel mai bun plasament a fost reprezentat de fondul Certinvest Short Fund, care mizeaza pe scaderea pietelor, cu o apreciere de 9,22%, raportata la euro.

Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW]

In urma cu doua saptamani, Intel prezenta, in cadrul Gamescom, primele procesoare din gama Skylake. Nu a durat mult pana am vazut si primele placi de baza create special pentru ele, iar acum am reusit sa punem mana si pe primul sistem de gaming din Romania care inglobeaza aceste componente noi. Pe langa profesionistii din [] Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

Serialul Fear the Walking Dead, cel mai bun debut din istoria televiziunii

Fear the Walking Dead a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, dupa ce episodul-pilot al acestei productii TV a stabilit, duminica seara, un nou record mondial de audienta.

Iubitul lui Taylor Swift, cel mai bine platit DJ din lume

Artistul scotian si iubitul cantaretei pop Taylor Swift, Calvin Harris, a fost declarat de Forbes cel mai bine platit DJ din lume. in perioada iunie 2014 iunie 2015, el a castigat 66 de milioane de dolari, echivalentul a aproximativ 250 de milioane de lei.

Care smartphone se incarca cel mai repede?

Daca vrei sa-ti achizitionezi urmatorul smartphone in functie de viteza de incarcare, cei de la Toms Guide au realizat un test comparativ pe acest subiect. intr-o perioada in care suntem din ce in ce mai dependenti de telefoanele noastre inteligente, constatam cu stupoare ca nici nu unul nu ne tine prea mult departe de priza. [] Care smartphone se incarca cel mai repede? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe locul 2 - Marius Copil, cel mai bine clasat roman (locul 184)

Roger Federer a urcat pe locul doi in clasamentul ATP, dupa ce a castigat turneul Masters de la Cincinnati. Lider se mentine Novak Djokovic, in timp ce Andy Murray a cazut o pozitie, pana pe trei. Marius Copil este cel mai bine clasat roman, pe pozitia 184.

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )