Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep isi cunoaste adversara din finala turneului de la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste adversara din finala turneului de la Roma

Luni dupa-amiaza se va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

Simona Halep, numarul 2 WTA s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului de la Roma dupa ce adversara sa Iulia Putinteva, din Kazahstan, locul 30 in ierarhia mondiala, a abandonat partida la scorul de 6-2,.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma

Pentru a treia oara in cariera jucatoarea Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit mare secret al Simonei Halep, dupa calificarea in finala turneului de la Roma

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a trecut in semifinale de Garbine Muguruza 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4. Romanca o va intalni, luni, in ultimul act, pe invingatoarea din.

Simona Halep a facut gluma zilei la Roma. Toti jurnalistii au izbucnit in ras

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la .

Simona Halep, facuta de ras in presa din Italia dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini

Simona Halep a invins-o pe Jasmine Paolini, calificandu-se in optimile turneului WTA de la Roma. Presa din Italia a vuit dupa ce romanca le-a invins favorita. Simona Halep, desfiintata in presa din Italia dupa castigul de la Roma. Tenismena a fost facuta de ras dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini Simona Halep a trecut .

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci nebun cu Muguruza

Simona Haleps-a calificat in finala turneului de la Roma. Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa.

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )