Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00.

VIDEO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi asa ceva

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Yuliei Putintseva in momentul in care conducea clar ostilitatile: 6-2, 2-0.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

WTA Roma: Ce spune Garbine Muguruza inainte de semifinala cu Simona Halep

Garbine Muguruza este adversara Simonei Halep din semifinalele de la Roma, meci care este asteptat cu mare interes in lumea tenisului. Iberica este ultima jucatoare care a invins-o pe Simo in circuitul WTA in penultimul act de la Australian Open). De la acel moment, Halep a castigat turneele de la Dubai si Praga, bifand 12 victorii consecutive. Meciul dintre Simona si Garbine va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00.

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci nebun cu Muguruza

Simona Haleps-a calificat in finala turneului de la Roma. Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma

Pentru a treia oara in cariera jucatoarea Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )