Libnet.ro
UNICEF

01:05

Katy Perry a nascut! Prima poza a fetitei a fost deja postata pe retelele de socializare

Antena3 Antena3,
Katy Perry a nascut! Prima poza a fetitei a fost deja postata pe retelele de socializare

Cantareata Katy Perry a nascut o fetita. Daisy Dove Bloom a venit pe lume ieri si este fiica artistei impreuna cu actorul Olrando Bloom. continuă pe Antena3

A nascut Katy Perry! Ce nume special are fiica ei si a lui Orlando Bloom!

A nascut Katy Perry! Artista a devenit pentru prima oara mama. Iata ce nume special au ales Katy si Orlando Bloom pentru fetita lor nou-nascuta! .

Katy Perry a adus pe lume o fetita supreba. Uite ce nume inspirat au ales cantareata si actorul Orlando Bloom (GALERIE FOTO)

Katy Perry a adus pe lume primul sau copil si al actorului Orlando Bloom,joi. Celebrul cupluadat vestea nasterii unei fetite frumoase si sanatoasein aceasta dimineata,prin.

Nicoleta Dragne, in scandal la doar o zi dupa ce a nascut. De ce a fost umilita pe patul de spital

Nici nu a nascut bine ca deja au inceput sa apara critici! Nicoleta Dragne, umilita pe patul de spital? Ce s-a intamplat cu fosta ispita de la Insula Iubirii?! Nicoleta Dragne, aspru criticata de urmatorii de pe Instagram La doar o zi de la nastere, Nicoleta Dragne a starnit controverse pe contul sau de Instagram.

ALERTA la Spitalul Floreasca din Capitala! 2 sectii au fost deja inchise dupa ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca din Capitala. Doua sectii sunt inchise ca urmare a faptului ca mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus. intre timp, apar acuzatii dure din partea rudelor angajatilor spitalului care sustin ca cei din conducere ar fi ascuns rezultatul pozitiv al unui pacient.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )