Libnet.ro
UNICEF

06:45

ALERTA la Spitalul Floreasca din Capitala! 2 sectii au fost deja inchise dupa ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Antena3 Antena3,
ALERTA la Spitalul Floreasca din Capitala! 2 sectii au fost deja inchise dupa ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca din Capitala. Doua sectii sunt inchise ca urmare a faptului ca mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus. intre timp, apar acuzatii dure din partea rudelor angajatilor spitalului care sustin ca cei din conducere ar fi ascuns rezultatul pozitiv al unui pacient. continuă pe Antena3

Un tanar din Capitala a fost arestat, dupa ce a agresat sexual o fata la metrou

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a agresat sexual o tanara de 25 de ani, in pasajul unei statii de metrou, a anuntat sambata Politia Capitalei.

Alerta de COVID, la un mare spital din Capitala. 11 cadre medicale, infectate

Este alerta de COVID-19 la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, dupa ce 11 cadre medicale de la sectia de Neurochirurgie au aflat ca sunt infectate cu coronavirus.

Ce se intampla cu focarul de COVID-19 din Capitala. Anuntul facut de primarul Daniel Baluta

Muncitorii infectati cu coronavirus de pe santierul din Capitala vor fi dusi la spital, iar cei care nu au fost inca testati vor fi bagati in carantina, a anuntat, duminica, primarul secorului 4.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala.

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Focar de COVID-19 la Spitalul Floreasca

Sectia de Chirurgie II a Spitalului de Urgenta Floreasca a fost inchisa dupa ce mai multe cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

Aleksei Navalnii a fost otravit, confirma Spitalul Charite din Berlin Liderul opozitiei ruse e si acum in coma

Aleksei Navalnii a fost otravit. Este concluzia Spitalului Charite din Berlin, acolo unde acesta a fost transferat pe 22 august. Principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin a ajuns, saptamana.

Focar de COVID-19 pe un santier din Capitala. Peste 100 de muncitori vor fi testati. Ministrul Muncii, vizita in miez de noapte

Este focar de COVID-19 in Bucuresti, unde cateva zeci de muncitori au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Avionul care il transporta pe Alexei Navalny a aterizat la Berlin. Disidentul rus va fi dus de urgenta la un spital din capitala Germaniei

Avionul medical care il transportape disidentul rus Alexei Navalny a aterizat pe Aeroportul Tegel din Berlin, sambata dimineata, potrivit datelor de trafic aerian, transmiteReuters. Avionul.

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )