Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultima ora de la meteorologi! Cod galben de ninsori. in ce zone din tara isi intra iarna in drepturi

Playtech Playtech,
Ultima ora de la meteorologi! Cod galben de ninsori. in ce zone din tara isi intra iarna in drepturi

Meteorologii au anuntat conditii de vreme severa, fiind zone din tara in care iarna isi va intra in drepturi. Mai mult, specialistii ANM au emis un Cod galben de ninsori, valabil pentru perioada imediat urmatoare. Sunt vizate foarte multe judete ale Romaniei, in care vor incepe sa pice si primii fulgi de zapada. Ultima ora . continuă pe Playtech

Kaufland, anunt de ultima ora! La cat ajunge salariul minim din 1 martie 2020

Kaufland Romania face un anunt de ultima ora despre noile cresteri ale salariului minim de la 1 martie 2020 si ne arata ce beneficii vor avea angajatii lor. Kaufland, anunt de ultima ora! Kaufland compania care se numara printre cele mai mari companii retail din Europa, are 1. 300 de magazine si circa 132. 000 de angajati .

Cod galben de ninsori si vant puternic. Ce regiuni vor fi afectate si cat timp va dura avertismentul ANM

Meteorologii de la ANM au emis cod galben de ninsori si vant puternic. Ce regiuni vor fi afectate si cat timp ca dura avertismentul? Avertisment ANM: Cod galben de ninsori si vant puternic Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ninsori si vant puternic pentru zona de munte. in .

Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in 26 de judete pana miercuri la ora 18.00

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in 26 de judete. Avertizarea intra in vigoare, marti, de la ora 20. 00, si este valabila pana miercuri, la ora18.

VINE URGIA: Cod galben de de viscol si ninsori in 27 de judete

Meteorologii au emis cod galben de vreme severa pentru 27 de judete. Codul este valabil intre 31 ianuarie, ora 08:00 si 01 februarie, ora 08:00 Vor fi intensificari ale vantului, indeosebi in zona.

Vine iarna! Meteorologii au emis un COD GALBEN de NINSORI si VISCOL. Care sunt zonele vizate(FOTO, VIDEO)

Meteorologii anunta viscol si ninsori in zona de munte, unde vantul va depasi la rafala 100 kmora. Atentionarea este valabila in intervalul 28 ianuarie, ora 20:00 - 29 ianuarie, ora 18:00, cand la .

Avertizare ANM 27 ianuarie. Ce zone vor fi afectate de cod galben de fenomene periculoase

Specialistii de la ANM au emis, luni, 27 ianuarie, mai multe avertizari cod galben de fenomene periculoase pentru mai multe judete din Romania. Ce zone vor fi afectate? Avertizare ANM 27 ianuarie. Zone afectat de cod galben de fenomene periculoase Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis, luni, 27 ianuarie 2020, mai .

Cod galben de viscol in 26 de judete. Cand se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de vant puternic si precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, valabila pana miercuri seara, in zona montana inalta din 26 de judete.

Judetul Constanta, sub cod galben de vant. Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat pe sus - VIDEO

Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat de vantul puternic. Bucati de lemn si tabla au ramas agatate in copacii din apropierea imobilului. Judetul Constanta este sub cod galben de vant puternic pana la ora 17.

VREMEA. Meteorologii avertizeaza! Alerta meteo de cod galben in 27 de judete

ANM a emis o noua alerta meteo de Cod Galben. Intra in vigoare in dimineata zilei de vineri, 31 ianuarie 2020.

Cod galben de viscol in zonele montane din 27 de judete, incepand de vineri dimineata

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de vant puternic pentru zonele inalte din 27 de judete, incepand de vineri dimineata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )