Libnet.ro
UNICEF

16:31

Kaufland da asa ceva gratis doar azi. Sunt vizati toti clientii din tara

Playtech Playtech,
Kaufland da asa ceva gratis doar azi. Sunt vizati toti clientii din tara

Kaufland continua surprizele pentru clientii sai din Romania, chiar inaninte de sarbatorile de iarna. Vei avea nevoie cu siguranta de aceste produse pe care magazinul ti le va oferi in. continuă pe Playtech

Digi da gratis asa ceva: surpriza momentului de la RCS-RDS pentru toti romanii

Digi |RCS-RDS a venit cu o surpriza de exceptie pentru milioane de romani. Mai ales pentru perioada asta sigur vrei sa profiti de asa ceva. Cand vine vorba de extraoptiunile pe care Digi |.

Ionel Ganea face totul pentru bani. Ce a facut cu fosta sotie, de care tocmai a divortat. Nimeni nu credea asa ceva

Dupa ce a socat pe toata lumea casatorindu-se cu o alta femeie la doar doua luni de la separarea de fosta sotie, Ionel Ganea uimeste din nou. Se pare ca fostul fotbalist face totul pentru bani. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Ionel Ganea s-a aliat cu fosta sotie?! in ciuda carierei sale impresionante .

Asa ceva nu se poate intampla aici!

In vremuri distopice precum cele pe care le traim sub imperiul covid-ului, istora poate lua intorsaturi mai putin asteptate. Asa cum s-a intamplat cu transformarea fascismului difuz dintr-o potentialitate in realitate prin intrarea neo-legionarilor in Parlament. Unii refuza sa vada lucrurile asa cum sunt si relativizeaza: asa ceva nu se poate intampla la noi!.

SUA, operatiune fara precedent in Romania. Rusia este in pericol, nu va accepta asa ceva

Romania ia o decizie fara precedent cu privire la viitorul relatiei cu Rusia. Se va intampla din 2021 la baza americana de la Campia Turzii. Este cel mai important pas facut de Pentagon in ultimii sase ani. Operatiunea Statelor Unite este fara precedent in Romania Baza de la Campia Turzii ar putea deveni unul dintre .

Copil, vindecat de o boala rara de banala cafea. Cum a fost posibil asa ceva

Un copil a fost vindecat de o boala rara cu banala cafea. De regula, copiilor nu li se recomanda sa bea cafea, insa pentru un baiat din Madagascar, cafeaua i-a adus vindecarea. O boala rara, vindecata cu cafea. S-ar putea sa se fi facut descoperirea secolului Un copil a fost vindecat de o boala grava .

Madalin Ionescu trece prin momente halucinante. I-au furat identitatea vedetei TV, cum a fost posibil asa ceva

Madalin Ionescu a apelat la Politie dupa ce i-a fost furata identitatea. Ce i se intampla acum celebrului prezentator de televiziune si cum a fost posibil sa fie pus intr-o astfel de postura? Clipe grele pentru Madalin Ionescu. I s-a furat identitatea Celebrul fost prezentator de televiziune a facut plangere la Politie intr-un caz de .

Vaccinul anti-covid-19 Moderna, gata inainte de izbucnirea pandemiei. Cum a fost posibil asa ceva

Pe 16 noiembrie Moderna a anuntat ca vaccinul sau are o eficienta de aproximativ 95 % in prevenirea coronavirusului, dar serul a fost conceput inca de pe data de 13 ianuarie, cu doua luni inainte de declararea pandemiei, noteaza New Iork Magazine. Vaccinul anti-covid-19 Moderna, gata inainte de izbucnirea pandemiei Acel vaccin a fost proiectat .

Marturii de la Revolutie: Glontul cu care am fost ranit era sub 6 mm, doar Securitatea avea asa ceva

Instanta suprema a decis, la 31 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, ca dosarul in care sunt cercetate fapte petrecute atunci sa se intoarca la procuror pentru remedierea unor erori. O solutie similara a primit-o si dosarul Mineriadei din iunie 1990, alta rana deschisa a regimului democratic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )