Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anuntul zilei de la BRD. Toti clientii din Romania trebuie sa stie asta

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la BRD. Toti clientii din Romania trebuie sa stie asta

Anunturile zilei de la BRD sunt foarte asteptate de catre clientii din toata tara. Banca vine cu doua servicii noi de care vor beneficia toti clientii BRD de azi inainte. Mai exact, cei de. continuă pe Playtech

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

In sezonul rece, soferii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a nu avea probleme cu masina. insa multi dintre ei, indiferent de experienta, ajung sa faca aceleasi.

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Kaufland da vestea cea mare pentru toti clientii. 50% reducere in fiecare magazin pana pe 17 decembrie

Suntem in perioada sarbatorilor de iarna, si cum era de asteptat vin si ofertele de sezon. Gigantul Kaufland a demarat rencet in toate magazinele din tara o campanie tematica, de iarna, cu oferte de nerefuzat. Kaufland a pronit oferte de Craciun Perioada sarbatorilor de iarna sunt un prilej pentru romani sa fuga dupa ofertele, care .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare.

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a .

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )