Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, anunta ca suporta transferul contributiilor sociale. Salariul net va creste in medie cu 1,5%. Premierul Romaniei, Mihai Tudose, lauda initiativa

Hotnews Hotnews,
 Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, anunta ca suporta transferul contributiilor sociale. Salariul net va creste in medie cu 1,5%. Premierul Romaniei, Mihai Tudose, lauda initiativa

Retailerul Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, a anuntat joi seara ca preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului, ca urmare a modificarilor legislative, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, astfel incat angajatii vor avea un salariu net mai mare, in medie cu 1,5%, relateaza News. ro. Premierul Mihai Tudose a postat joi pe Facebook ca apreciaza faptul ca oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de liderul cartel Alfa, Bogdan Hossu. continuă pe Hotnews

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, anunta ca suporta transferul contributiilor sociale. Salariul net va creste in medie cu 1,5%. Premierul Mihai Tudose lauda initiativa

Retailerul Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, a anuntat joi seara ca preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului, ca urmare a modificarilor legislative, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, astfel incat angajatii vor avea un salariu net mai mare, in medie cu 1,5%, relateaza News. ro. Premierul Mihai Tudose a postat joi pe Facebook ca apreciaza faptul ca oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de liderul cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

Un fost miner a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse din plastic din tara

Un fost miner a devenit un om de afaceri de succes. Lelius Stanusoiu este unul dintre cei mari producatori de produse din plastic din tara. Produsele realizate de fabrica acestuia din Targu Jiu se gasesc pe rafturile marilor magazine din tara.

Decizie de eliberare conditionata pentru interlopul Claudiu Sibisean, unul dintre cei mai celebrii infractori din Alba

Unul dintre cei mai cunoscuti infractori din Alba, Claudiu Mircea Sibisean, fost lider al lumii interlope din oras, ar urma sa fie eliberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis in 1 noiembrie 2017 propunerea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Aiud privind lasarea in libertate a condamnatului.

Netflix ffinanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

ATP Finals Next Gen: Format special propus in competitia care ii reuneste pe cei mai buni tineri din circuit

De marti si pana sambata vor putea fi vazuti la Milano cei mai buni tineri din circuitul ATP in Next Gen ATP Finals. Competitia va avea un format special, conducatorii ATP-ului introducand o serie de schimbari in regulament.

Banca Transilvania vrea sa cumpere alaturi de BERD a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, Victoriabank

Banca Transilvania a anuntat ca vrea sa investeasca in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, in urma unui parteneriat strategic cu BERD prin care vrea sa aplice modelul care s-a dovedit castigator in Romania. Initial, BT ar.

Un mare actionar al London Stock Exchange se opune plecarii directorului executiv din fruntea bursei

TCI Fund Management Ltd. , unul dintre cei mai mari actionari ai London Stock Exchange Group Plc operatorul Bursei de Valori din Londra) vrea ca presedintele acestuia, Donald Brydon, sa renunte la functie, iar directorul executiv Xavier Rolet sa nu mai demisioneze.

Romania, tara cu cei mai multi agricultori din UE

Peste un sfert 25,8%) din populatia Romaniei era ocupata in agricultura in 2015, ceea ce plaseaza Romania pe primul loc in Uniunea Europeana, unde media populatiei ocupate in agricultura era de 4,4%, arata datele publicate de Eurostat. in Romania, aproape 44% dintre agricultori sunt femei, iar peste 60% au varste cuprinse intre 40 si 60 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )