Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kaufland vine cu o veste uluitoare pentru toti clientii

B1 B1,
Kaufland vine cu o veste uluitoare pentru toti clientii

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, vine cu o veste grozava pentru toti clientii sai: reprezentanttii supermarketului anunta o schimbare. Ce oferte gasiti la. continuă pe B1

Digi RCS-RDS ofera ceva gratuit pentru toti abonatii

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, a venit cu un anunt entuziasmant pentru toti abonatii. Ce ofera gratuit Digi RCS-RDS? DIGI.

Orange vrea sa dea lovitura. Ce trebuie sa stie toti clientii companiei

Vesti bune de la Orange, acesta lanseaza un nou program. Ce vor putea face de acum clientii Orange. Orange vrea sa dea lovitura. Ce trebuie sa stie toti clientii companiei Clientii Orange vor putea sa recupereze datele si sa-si continuie business-ul in cazul unui incident major. Acestia vor mai beneficia si de alte avantaje. Disaster .

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

Veste uriasa pentru Tesla! Compania lui Musk a dat lovitura, in plina criza de pandemie

Gigantul auto Tesla bate record dupa record. Compania fondata de Elon Musk a inregistrat al patrulea trimestru de crestere consecutiva, reusind sa vanda nu mai putin de 112. ooo de autoturisme. Tesla este cea mai valoroasa companie auto din lume, cu o valoare estimata de peste 208 miliarde de dolari. Tesla a reusit sa vanda la .

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

Veste teribila pentru milioane de oameni. KFC renunta la carnea de pui. Ce tip de preparat se va gasi de acum inainte

Compania KFC a transmis in urma cu putin timp vestea care a intristat miliarde de fani din intrega lume. Potrivit reprezentantilor lantului de restaurante, carnea de pui adorata de toata lumea va fi inlocuita cu meniuri create in laborator, cu ajutorul unor imprimante 3D. Ce tip de carne vei gasi la KFC Informatiile au fost .

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite .

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )