Libnet.ro
UNICEF

05:45

Kaufland vrea sa cumpere in cativa ani cel putin 500 de porci pe zi de la fermierii locali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kaufland vrea sa cumpere in cativa ani cel putin 500 de porci pe zi de la fermierii locali

Retailerul Kaufland, liderul de piata din comertul alimentar local, are o noua strategie, aceste doreste sa ajeze pe rafturi mai multe produse autohtone, potrivit directorului de marketing si comunicare al retailerului, Valer Hancas, care vrea ca 50%. continuă pe Wall-Street Ro

Carne autohtona: Kaufland vrea sa cumpere 500 de porci pe zi, de la fermierii locali

Sefii de la Kaufland au o noua strategie: rafturile sa aiba cat mai multe produse autohtone, iar 50% din carnea de porc vanduta in reteaua proprie de hipermarketuri de la noi sa fie din Romania.

Explozie puternica intr-un centru comercial. Cel putin doi morti si 16 raniti

Cel putin doua persoane au murit si alte 16 au fost ranite, dupa ce o explozie s-a produs intr-un centru comercial din vestul Afganistanului, cel mai probabil un atac al talibanilor, a declarat joi un oficial.

Atac terorist la un hotel. Cel putin 20 de persoane au murit

Cel putin 20 de persoane au fost murit in urma unui atac terorist efectuat de militantii al-Shabaab si care a vizat un hotel din Mogadiscio, informeaza agentia de stiri DPA, potrivit Mediafax. Un.

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

OSDO: Noi raiduri aeriene in Siria. Cel putin 42 de civili au murit

Cel putin 42 de civili au murit, miercuri, in nordul Siriei, ca urmare a unor raiduri ale aviatiei siriene, ruse si a coalitiei internationale conduse de Statele Unite, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Torino: Cel putin 14 oameni au fost raniti intr-o serie de explozii produse la o fabrica de vopsele (VIDEO)

Scene de groaza la Torino. Cel putin 14 oameni au fost raniti intr-o serie de explozii produse la o fabrica de vopsele din orasul din nord-vestul Italiei, informeaza B1 TV. Prima explozie a provocat un incen.

Cel putin sase persoane au fost ucise in doua atacuri atribuite PKK in sud-estul Turciei

Cel putin sase persoane au fost ucise luni, in doua atacuri separate produse in sud-estul Turciei, zona cu populatie majoritar kurda, au declarat surse din serviciile de securitate, adaugand ca violentele s-au intensificat in regiune in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )