Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE Comisia MCV, convocata astazi pentru prima data de Birchall: Am stabilit ca intr-o luna sa avem un draft al planului de actiune in privinta MCV

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Comisia MCV, convocata astazi pentru prima data de Birchall: Am stabilit ca intr-o luna sa avem un draft al planului de actiune in privinta MCV

Sefii parchetelor au discutat, luni, la Ministerul Justitiei despre raportul MCV, fiind pentru prima data cand Comisia a fost convocata de Ana Birchall. Ministrul Justitiei a spus ca in urma discutiilor care au durat mai bine de doua ore s-a stabilit ca in termen de trei saptamani fiecare institutie sa transmita ministerului propria analiza, iar intr-o luna sa existe un draft de actiune in privinta MCV. continuă pe Hotnews

Birchall convoaca astazi pentru prima data Comisia MCV, dupa raportul dur al Uniunii Europene

Sefii parchetelor discuta, luni, la ministerul Justitiei despre raportul MCV, fiind pentru prima data cand Comisia este convocata. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a spus ca va propune ca fiecare institutie sa vina cu un set de masuri si cu un calendar pentru rezolvarea problemelor din justitie.

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMII DOI ANI: Serbia va majora tarifele la energie pentru consumatorii casnici

Serbia va majora luna viitoare tarifele la energie pentru consumatorii casnici cu 3,9%, pentru prima data in ultimii peste doi ani, a anuntat vineri Ministerul Energiei de la Belgrad, transmite Reuters.

Comisia MCV, convocata pentru prima data dupa raportul dur al UE

Ministrul Justitiei Ana Birchall a convocat, luni, sefii parchetelor si reprezentanti ai mai multor institutii din sistemul juridic si ai asociatiilor de profil pentru discutarea raportului MCV al Comisiei Europene, unul extrem de dur cu evolutia justitiei din Romania.

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Ministrul Justitiei a convocat Comisia MCV: Sper sa fie de bun augur

Asociatiile profesionale de magistrati se intalnesc, luni,cu ministrul demis al Justitiei, Ana Birchall, pentru a discuta situatia legata de MCV. Printre cei prezenti se afla judecatoarele Dana.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )