Libnet.ro
UNICEF

07:15

Keira Knightley reface cea mai cunoscuta scena de orgasm de la Hollywood

Adevărul Adevărul,
Keira Knightley reface cea mai cunoscuta scena de orgasm de la Hollywood

Revista Vanity Fair are un numar special dedicat actorilor britanici care au inceput sa cucereasca Hollywood-ul. Ei au realizat un clip de prezentare pentru acest numar, iar actrita Keira Knightley reface cel mai celebru orgasm din filme, cel din When Sally met Harry. continuă pe Adevărul

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata in septembrie. Va fi cea mai moderna din Brasov

Cea mai grea parte a lucrarilor, respective sapaturile la adancime a fost finalizata, iar acum urmeaza lucrarile de suprafata. Parcarea de la Militar va fi cea mai moderna din Brasov.

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie.

Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014 la categoria 5-10 milioane de pasageri, potrivit Airports Council International-Europe.

iPad-ul continua sa fie cea mai populara tableta, in ciuda vanzarilor in scadere

La aproape cinci de la lansarea primului iPad, tableta celor de la Apple continua sa fie cea mai populara din piata, chiar si cu vanzari aflate in scadere. La fel cum s-a intamplat si cu telefoanele inteligente, Apple nu a creat nici primul smartphone si nici prima tableta. Cu toate acestea, gigantul din Cupertino a [].

Darius Valcov: Vineri va avea loc cea mai importanta intalnire cu delegatia FMI

Guvernul va avea, vineri, cea mai importanta intalnire cu reprezentantii FOndului Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii.

Lovitura in handbal: CSM Bucuresti a transferat-o pe Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume

CSM Bucuresti a reusit sa dea cea mai importanta lovitura de pe piata transferurilor din handbal, din aceasta iarna. Daneza Maria Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume in 2014, va evolua in Capitala din sezonul viitor.

Apple iese in fata, in timp ce Android-ul a pierdut conducerea in cea mai importanta piata

Pentru prima oara in mai bine de trei ani, popularitatea iOS a depasit-o pe cea a Android pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Un nou studiu publicat recent de la cei de la Kantar confirma niste date destul de uimitoare vizavi de piata dispozitivelor mobile. La doar cateva zile dupa ce Apple anuntat ca a [].

A fost lansata Oradea City App,cea mai complexa aplicatie de turism din Romania

Oradea are cea mai complex aplicatie de turism din Romania, si asta pentru ca dispune de informatii bogate, de la fotografii, harti turistice, posibilitatea de a plati bilete OTL sau locul de parcare. Ba mai mult, platforma permite utilizatorului sa fie informat despre toate evenimentele locale.

VIDEOFOTO: iPhone 6 Batmobile. Cea mai noua carcasa pentru cel mai nou smartphone Apple

Ai deja cel mai nou telefon iPhone 6? Dar cum ar fi sa ai si cel mai cool iPhone 6? Esti fan al benzilor desenate sau pur si simplu ti-au placut filmele cu Batman? Un site din China a promovat pe net ultima carcasa pentru ultimul smartphone Apple, Batmobile case, potrivit highsnobiety. com .

Cea mai veche asezare umana din Europa a fost descoperita in Romania. Locuitorii erau adevarati uriasi care se hraneau cu carne cruda

Cercetarile arheologice desfasurate pe parcursul a patru decenii au dus la descoperirea celei mai vechi asezari umane stabile din Europa de acum circa 9. 000 de ani) la Schela Cladovei, un cartier de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )