Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor: Romania va fi puternica, respectata daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate

B1 B1,
Kelemen Hunor: Romania va fi puternica, respectata daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie, el declarand ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si . continuă pe B1

Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie. El a spus ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate, adaugand ca daca va fi ales va fi un presedinte al oamenilor, relateaza Mediafax.

Kelemen Hunor: Vrem sa ne obtinem dezideratele impreuna cu majoritatea romaneasca, in statul unitar

Comunitatea maghiara din Romania doreste sa-si obtina dezideratele impreuna cu majoritatea romaneasca, in interiorul statului unitar roman, afirma liderul UMR Kelemen Hunor, citat intr-un comunicat despre o intalnire pe care a avut-o, la Bruxelles, cu presedintele PPE, Joseph Daul.

Alegeri prezidentiale 2014 Noi candidaturi contestate la CCR: Teodor Melescanu si Kelemen Hunor

Si candidaturile la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 depuse de Teodor Melescanu si Kelemen Hunor au fost contestate la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), a declarat joi dimineata presedintee Augustin Zegrean. Pe rand, principalii candidati au fost contestati la CCR, pana acum toate solicitarile fiind respinse.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )