Libnet.ro
UNICEF

07:45

OPPC DESPRE OUG ANUNTATA DE TEODOROVICI: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPPC DESPRE OUG ANUNTATA DE TEODOROVICI: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital apreciaza ca normele din cadrul Proiectului de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind o serie de masuri fiscale si bugetare, publicata pe 18 decembrie 2018 de catre Ministerul Finantelor Publice reprezinta cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romania de la reinfiintarea acesteia in anul 1995, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital, despre OUG privind taxele: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romnia de la renfiintarea acesteia n anul 1995

Efectele nocive pentru bursa din Romania, provocate de proiectul de OUG, au intervenit imediat dupa ce aceste masuri au fost anuntate, scaderile masive din sedinta de tranzactionare din data de 19 decembrie 2018 fiind fara precedent dupa Marea Criza din 2007-2008, se arata intr-un comunicat de presa al Organizatiei Profesionistilor Pietei de Capital OPPC).

Federatia Solidaritatea Sanitara, despre OUG anuntata de Teodorovici: Guvernul intentioneaza sa joace rolul lui Grinch pentru 90% dintre salariati

Federatia Solidaritatea Sanitara sustine ca masurile fiscale anuntate de catre ministrul de Finante, Eugen Teorodovici, afecteaza situatia sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, interzicand cresterea cuantumului acestora pe termen nelimitat, incepand cu 01 ianuarie 2019.

KELEMEN, DESPRE OUG ANUNTATA DE TEODOROVICI: Nu inteleg aceasta miscare, nimeni nu ne-a explicat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca ordonanta de urgenta anuntata de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, nu este in beneficiul economiei romanesti, pentru ca aceste miscari neasteptate inseamna lipsa de predictibilitate si de stabilitate fiscal-financiara.

Ce impact bugetar crede Guvernul ca va avea noua OUG anuntata de Teodorovici: peste 50 miliarde lei

Noul proiect de Ordonanta de Urgenta publicat, marti, in dezbatere publica prevede mai multe masuri, precum introducerea unei taxe suplimentare pentru banci, tarifele percepute de reglementatori pe cifra de afaceri, amanarea acordarii a 6% din PIB pentru educatie etc. care, sustin initiatorii, vor avea un impact bugetar pozitiv de 50,49 miliarde lei, in 2019, potrivit notei de fundamentare.

HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

Alexandra B. este o videochatista de 22 de ani din Bucuresti si a devenit consacrata dupa ce a castigat premiul pentru Cel mai bun model de videochat al anului 2018, scrie cancan. ro. Publicatia.

Indicele Robor, la cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ultimele sase luni, potrivit datelor publicate joi de Banca.

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau.

Vrei o schimbare de look? Unde gasesti cel mai bun coafor din sectorul 1 (P)

Orice femeie are din cand in cand pofta sa schimbe ceva la aparitia sa. Si cel mai usor de modificat se dovedeste intotdeauna parul. Fie ca visezi sa te faci blonda sau te intrebi cum ti-ar sta cu un bob nou, salonul de.

Cel mai nou Huawei vine cu premiere importante si camere record

Huawei Nova 4 este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei si unul pe care il vom tine minte ca definind trendurile anului viitor. in urma cu cateva saptamani, am inceput sa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 DECEMBRIE Crestere de 1,78% pentru SIF Oltenia

Marcand o apreciere a cotatiei de 1,78%, in intervalul 7 - 14 decembrie, in raport cu moneda euro, titlurile SIF Oltenia SIF5) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) si BET-XT, ce include in structura sa cele mai lichide actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )