Libnet.ro
UNICEF

09:30

Kelemen Hunor arata care sunt prioritatile UDMR

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor arata care sunt prioritatile UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de existenta a Uniunii, ca aici, pe pamantul natal, maghiarii trebuie sa-si pastreze identitatea nationala. continuă pe Antena3

Cod rutier 2020. Ce spune legea despre ITP. Soferii care sunt vizati

Inspectia tehnica periodica sau ITP, este o verificare standard ce se face la cativa ani, in cazul masinilor noi, detinute de catre romani. Codul rutier pe 2020 arata ca soferii trebuie sa realizeze aceasta inspectie, daca isi doresc sa poata circula cu atutorismele, in perfecta legalitate. Costul unei astfel de verificari este cel de cateva .

Klaus Iohannis: Nu suntem deloc convinsi ca guvernul de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european Vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este deloc convins ca actualul guvern de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european iar Bucurestiul va relua cooperarea deplina doar cand vor exista actiuni concrete in acest sens. Pana atunci, vor fi continuate doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor de peste Prut.

Paula Chirila a slabit 15 kilograme in 3 luni. Iata care sunt cele doua trucuri care sunt la indemana oricui si nu costa nimic (FOTO)

La 44 de ani, Paula Chirila arata mai bine ca niciodata. Actrita a slabit 15 kilograme in trei luni, iar transformara se vede cu ochiul liber.

O noua companie aeriana se lanseaza in Romania. Care sunt noile destinatii

O noua companie aeriana specializata in chartere va opera zboruri pe piata romaneasca, cel mai probabil incepand cu data de 1 mai 2020, operatorul aerian avand ca actionari compania Memento Group, din care face parte si turoperatorul roman Christian Tour, si operatorul aerian elen Orange2Fly.

Ministerul Justitiei sustine interviurile pentru sefia DIICOT. Care sunt candidatii (LIVE - VIDEO)

Ministerul Justitiei incepe, vineri, interviurile pentru sefia DIICOT cu cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare. Candidatii sunt: Teodor Nita Ioana Bogdana.

Tehnologia de recunoastere faciala, interzisa? Care sunt problemele

Sistemele care au la baza tehnologia de recunoastere faciala incep sa ridice unele semne de intrebare. Exista mai multe ingrijorari in acest sens. Tehnologia recunoasterii faciale a.

Final in procesul de coruptie in care sunt judecati fostul primar din Pitesti Tudor Pendiuc si fiica sa

Tribunalul Bucuresti a terminat joi dezbaterile in dosarul in care Tudor Pendiuc, primar al Pitestiului timp de 22 de ani, a fost trimis in judecata, alaturi de fiica sa, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )