Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kelemen Hunor spune ca UDMR va vota motiunea de cenzura si ca de data aceasta are sanse sa treaca

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor spune ca UDMR va vota motiunea de cenzura si ca de data aceasta are sanse sa treaca

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca UDMR asteapta sa fie depusa motiunea de cenzura anuntata de PNL, iar Uniunea se va comporta la fel ca la motiunea precedenta, pe care a votat-o. Kelemen e de parere ca de aceasta data sunt sanse ca motiunea sa treaca, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Surse: Tariceanu i-a transmis Vioricai Dancila ca ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis Vioricai Dancila ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului sau, sustin surse politice pentru Adevarul. Practic, Tariceanu va pune umarul la daramarea Guvernului din care a facut parte timp de aproape trei ani. Premierul i-a cerut sa nu rupa coalitia, insa liderul ALDE s-a opus. PSD nu mai are majoritate in Parlament.

Surse: ALDE va vota motiunea de cenzura depusa de PNL

Surse politice au declarat pentru Antena 3 ca ALDE va vota motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa de catre liberali. Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a.

Tariceanu: ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului

ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului, a anuntat, luni, presedintele partidului, Cal.

ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Tariceanu: Vom actiona ca un partid de opozitie, ca sa fie clar (VIDEO)

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE - partid ce tocmai a parasit coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD, a anuntat ca formatiunea sa va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )