Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tariceanu: ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului

ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului, a anuntat, luni, presedintele partidului, Cal. continuă pe România Liberă

Surse: Tariceanu i-a transmis Vioricai Dancila ca ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis Vioricai Dancila ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului sau, sustin surse politice pentru Adevarul. Practic, Tariceanu va pune umarul la daramarea Guvernului din care a facut parte timp de aproape trei ani. Premierul i-a cerut sa nu rupa coalitia, insa liderul ALDE s-a opus. PSD nu mai are majoritate in Parlament.

ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Tariceanu: Vom actiona ca un partid de opozitie, ca sa fie clar (VIDEO)

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE - partid ce tocmai a parasit coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD, a anuntat ca formatiunea sa va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

PNL a decis sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila

PNL a decis sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila, anuntat, luni, liderul partidului, Ludovic Orban .

PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Ludovic Orban. Am luat decizia depunerii unei motiuni de cenzura cu atat mai mult.

Surse: ALDE va vota motiunea de cenzura depusa de PNL

Surse politice au declarat pentru Antena 3 ca ALDE va vota motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa de catre liberali. Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a.

Kelemen Hunor spune ca UDMR va vota motiunea de cenzura si ca de data aceasta are sanse sa treaca

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca UDMR asteapta sa fie depusa motiunea de cenzura anuntata de PNL, iar Uniunea se va comporta la fel ca la motiunea precedenta, pe care a votat-o. Kelemen e de parere ca de aceasta data sunt sanse ca motiunea sa treaca, relateaza Mediafax.

UPDATE Orban: Vom depune motiunea de cenzura cand vom avea peste 233 de semnaturi

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca motiunea de cenzura va fi depusa de catre liberali atunci cand partidul va avea garantia a 233 de voturi necesare trecerii motiunii.

VIDEO ALDE a votat iesirea de la guvernare - decizie oficiala. Tariceanu: Este mai corect sa ne despartim civilizat. Noi vom trece in opozitie si vom vota motiunea impotriva Guvernului Dancila UPDATE

ALDE va iesi de la guvernare, decizia fiind luata luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Liderul ALDE a mai spus ca parlamentarii partidului vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului anuntata de PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )