Libnet.ro
UNICEF

18:00

DJ Khaled, Nicki Minaj, Future si Rick Ross ne prezinta clipul piesei I Wanna Be With You!

Devorator Monden Devorator Monden,
DJ Khaled, Nicki Minaj, Future si Rick Ross ne prezinta clipul piesei I Wanna Be With You!

Celebrul DJ i-a cooptat pentru aceasta super colaborare pe cativa dintre colegii sai de breasla, rapperii Future si Rick Ross si nelipsita Nicki Minaj, pe care Khaled a cerut-o in gluma in casatorie acum cateva saptamani. I Wanna Be With You este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al lui DJ Khaled, . continuă pe Devorator Monden

HOT! Wale, Nicki Minaj si Juicy J lanseaza clipul piesei Clappers!

Considerat un imn perfect pentru cluburile de striptease, Clappers este cel mai nou single extras de pe ultimul album al lui Wale, The Gifted, lansat anul acesta in iunie. Pentru aceasta piesa, artistul de origine nigeriana i-a cooptat pe doi dintre colegii sai de breasla, inconfundabila Nicki Minaj si rapperul Juicy J. Clipul piesei, in .

Dizzee Rascal si will.i.am ne prezinta clipul piesei Something Really Bad!

Rapperul britanic si membrul Black Eyed Peas fac echipa pentru cel mai nou single extras de pe viitorul album al lui Dizzee Rascal, The Fifth, care va fi lansat pe 1 octombrie. Something Really Bad este confirmat ca fiind cel de-al treilea single oficial de noul material al artistului britanic. In cadrul clipului Dizzee Rascal .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )