Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dizzee Rascal si will.i.am ne prezinta clipul piesei Something Really Bad!

Devorator Monden Devorator Monden,
Dizzee Rascal si will.i.am ne prezinta clipul piesei Something Really Bad!

Rapperul britanic si membrul Black Eyed Peas fac echipa pentru cel mai nou single extras de pe viitorul album al lui Dizzee Rascal, The Fifth, care va fi lansat pe 1 octombrie. Something Really Bad este confirmat ca fiind cel de-al treilea single oficial de noul material al artistului britanic. In cadrul clipului Dizzee Rascal . continuă pe Devorator Monden

R. Kelly si 2 Chainz ne prezinta videoclipul piesei My Story!

Kelly ne incanta cu clipul primului single extras de pe viitorul sau album, Black Panties, care este programat sa apara in luna decembrie. Noul single este o colaborare cu rapperul 2 Chainz. My Story beneficiaza de un clip foarte sugestiv care, asa cum ne spune si titlul, ne prezinta povestea de viata a artistului.

HOT! Anda Adam dezvaluie primele imagini din clipul piesei Daca ar fi

Anda Adam va lansa noua sa piesa, mult asteptata de fani, pe scena celei mai mari gale muzicale din Romania, Media Music Awards, organizata la Sibiu pe 19 septembrie. Daca ar fi, melodia produsa de echipa HaHaHa Production, se anunta un mare hit si vine dupa succesul fulminant de care a avut parte precedenta AMO, .

Mavado si Nicki Minaj filmeaza clipul piesei Give It All To Me! Vezi aici fotografii de la filmari!

Cantaretul jamaican si celebra rapperita fac echipa pentru un nou single al carui videoclip a inceput sa fie filmat de curand. Dovada stau fotografiile de la filmari postate pe internet si un scurt clip cu doua dansatoare pe care Nicki l-a impartasit cu fanii pe contul sau de Instagram. Alaturi de cei doi la filmarile .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )