Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

ADPM ADPM,
Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor. continuă pe ADPM

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

UPDATE Kim Jong Un si Donald Trump au ajuns la Singapore pentru summitul istoric de marti

Presedintele american Donald Trump si liderul de la Phenian, Kim Jong Un, au ajuns duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti, la care se va discuta despre denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Iranul, reactie HALUCINANTA fata de summitul secolului: Ce va face Donald Trump la revenirea in SUA

Iranul i-a transmis liderului nord-coreean Kim Jong-Un ca Donald Trump nu este o persoana de incredere , considerand ca ar putea sa anuleze acordul privind dezarmarea nucleara imediat dupa revenirea in.

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Trump: Kim este un om foarte talentat si si iubeste tara foarte mult

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 50 Niciun cuvant, deocamdata, despre summit, pe paginile de internet ale presei nord-coreene. 42 Ce contine documentul semnat: Trump s-a angajat sa ofere garantii de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un si-a reafirmat angajamentul ferm si nestramutat pentru denuclearizarea peninsulei coreene. 25 Trump va mai tine o conferinta de presa azi, probabil singur. El va pleca din Singapore la 7. 00 seara 14. 00, ora Romaniei). 18 Ce au declarat Trump si Kim dupa semnarea acordului08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Ce a insemnat intalnirea secolului intre Donald Trump si Kim Jong-un

Donald Trump, presedintele Americii, si Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, s-au intalnit. E un moment istoric pe care trebuie sa-l intelegem intr-un context mai mare. Trump si Jong-un au dat mana pentru prima oara intr-o intalnire istorica dintre un presedinte american si un lider de la Phenian. Cei doi s-au intalnit la Hotelul [].

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

Kim Jong-un si-a adus toaleta personala de la Phenian, la summit-ul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns in Singapore, acolo unde va acea loc summit-ul istoric dintre el si presedintele american Donald Trump. Trei avioane Air China de la Phenian il insotesc pe Kim Jong-un,.

Kim Jong-un a sosit in Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa. Kim a sosit pe.

Donald Trump si Kim Jong-un si-au acceptat invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord

Presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, si-au acceptat reciproc invitatiile de a vizita SUA, respectiv Coreea de Nord, a informat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, citata de Reuters.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )