Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, in data de 6 decembrie, in conditiile in care actuala majoritate PSD-ista este ilegitima si nu mai reprezinta vointa romanilor, iar cel mai recent exemplu in acest sens este numirea lui Florin Iordache in functia de sef al Consiliului Legislativ, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier dupa alegerile parlamentare. Precizarile sefului.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: Odata si odata trebuie sa ne trezim si sa facem ordine in aceasta harababura parlamentara (VIDEO)

Se apropie alegrile parlamentare din 6 decembrie, iar dimensiunea reala a traseismului devine tot mai evidenta. Despre acest subiect a vorbit si Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Co.

Iohannis: Alegerile nu se pot amana. Actuala majoritate PSD-ista e una ilegitima

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca alegerile parlamentare nu se pot amana, ca actuala majoritate PSD-ista e una ilegitima care nu mai reflecta de mult timp vointa reala a romanilor si ca PSD, in ciuda incercarilor disperate, de a-si cosmetiza imaginea, ramane acelasi partid toxic.

PNL Bucuresti a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban: Majoritatea PSD-ista trebuie sa plece acasa Daca ne uitam la rezultate, reiese ca USR a votat pentru Florin Iordache

UPDATE, 21 octombrie, ora 9. 12 PNL Bucuresti a depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare. in acest context, Ludovic Orban, presedintele PNL si totodata cel care deschide lista pentru Camera.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )