Libnet.ro
UNICEF

10:31

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea.

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, in data de 6 decembrie, in conditiile in care actuala majoritate PSD-ista este ilegitima si nu mai reprezinta vointa romanilor, iar cel mai recent exemplu in acest sens este numirea lui Florin Iordache in functia de sef al Consiliului Legislativ, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

KLAUS IOHANNIS: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu isi doreste ca Bucurestiul sa intre in carantina, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, si a subliniat ca aceasta eventuala propunere ar trebui sa vina de la specialisti.

Ion Cristoiu: Asa ceva e greu de conceput chiar si in cazul lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu sustine ca, prin minimalizarea pericolului valului doi al pandemiei, presedintele Klaus Iohannis nu face altceva decat sa le dea romanilor un semn de relaxare, contrar curentului european, pentru a nu se renunta la ideea de alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitatea posibilitatea unui posibilitatea inchiderii tarii. in acest moment nu discutam.

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )