Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea legii care dubleaza alocatiile pentru copii

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea legii care dubleaza alocatiile pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii care dubleaza alocatiile pentru copii, precizand ca asteapta solutii de la Guvern, pentru ca este vorba despre niste sume care nu sunt prevazute in buget. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale, potrivit unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala, informeaza Agerpres.

VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii privind dublarea alocatiei pentru copii, insa aceasta se afla inca in analiza.

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Acum nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca proiectul de lege care prevede dublarea alocatiilor pentru copii inca se mai afla in analiza. Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen la 18 ianuarie.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2020 si decretul de promulgare a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat pensiile ocupationale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale, potrivit unui comunicat de presa transmis AGERPRES de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos.

KLAUS IOHANNIS: Va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la sediul Guvernului Landului Bavaria, ca va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria, mentionand ca acest lucru este foarte important nu doar pentru relatiile politice, ci si pentru relatiile economice, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis: Nu creste varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ideea ca oamenii care doresc sa munceasca in continuare, dupa varsta de pensionare, sa poata face acest lucru pana la 70 de ani. El arata insa ca este vorba doar despre o optiune, nu despre cresterea varstei de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )