Libnet.ro
UNICEF

16:00

KLAUS IOHANNIS: Condamnarea ferma a fascismului si comunismului nu e o formalitate, ci un act necesar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Condamnarea ferma a fascismului si comunismului nu e o formalitate, ci un act necesar

Politicienii care refuza din nou sa asculte vocea poporului demonstreaza ca nu au inteles ca victoria impotriva regimurilor totalitare si dictatoriale a fost platita cu pretul vietii multora care au luptat cu dedicatie si curaj pentru libertatea noastra, afirma presedintele Klaus Iohannis, in mesajul transmis astazi de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Condamnarea ferma a fascismului si comunismului nu e o formalitate, ci un act necesar

Politicienii care refuza din nou sa asculte vocea poporului demonstreaza ca nu au inteles ca victoria impotriva regimurilor totalitare si dictatoriale a fost platita cu pretul vietii multora care au luptat cu dedicatie si curaj pentru libertatea noastra, afirma presedintele Klaus Iohannis, in mesajul transmis astazi de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului.

Mesaj puternic din partea lui Klaus Iohannis: Baile de sange, milioanele de vieti curmate, crimele in masa...

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj puternic cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului. Pactul Ribbentrop - Molotov, semnat pe 23 august 1939, a insemnat inceputul celei mai intunecate perioade din istoria recenta pentru Europa Centrala si de Est.

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Calin Popescu Tariceanu vrea suspendarea lui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca nu intelege cand liderul PSD Marcel Ciolacu a spus, in urma cu cateva zile, ca este exclusa suspendarea lui Klaus Iohannis. Liderul ALDE a adaugat ca atunci cand un astfel de mesaj este transmis clar si raspicat sefului statului, atunci presedintele o sa se suie pe masa sa joace tontoroiu. Acesta a adaugat ca atacul lui Iohannis la PSD, faptul ca ii cheama mereu pe ministrii Cabinetului Orban la Cotroceni sunt motive suficiente pentru suspendare.

Taxe mai mari pentru romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Pentru prima data, in 2019, un grup de deputati PNL propuneau un amendament legislativ, sub denumirea de Proiect de Lege privind completarea Legii 4482006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, dezbatut de-abia anul acesta si aprobat in Parlamentul Romaniei. Astazi Klaus Iohannis a promulgat aceasta modificare adusa acestei legi. Conditionarea angajarii persoanelor cu .

Klaus Iohannis si Florin Citu, contradictii despre majorarile pensiilor si alocatiilor

Controverse majore in privinta majorarii pensiilor si alocatiilor. Presedintele Klaus Iohannis se contrazice in declaratii cu ministrul de Finante, Florin Citu. Klaus Iohannis spune ca pentru a face posibile majorarile, trebuie sa existe si banii. Ministrul Finantelor insa spune ca Romania va incheia anul 2020 cu un deficit mai mic decat tarile Uniunii Europene si va fi tara care va evita recesiunea tehnica.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este un gest politic iresponsabil, de uz intern pentru PSD

Daca tara este cuprinsa de o epidemie si de o criza economica, nu vii din opozitie sa depui motiune de cenzura la adresa Guvernului, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, cu prillejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Cotroceni.

Fara precedent! Fost ministru, val de insulte la adresa lui Klaus Iohannis: E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui!

E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui! sunt cuvintele pe care un fost ministru al Educatiei le-a folosit pentru a-l caracteriza pe Klaus Iohannis. Este o reactie fara precedent si vine ca urmare a unei declaratii a presedintelui care a vorbit despre generatia pierduta de elevi.

Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu modificarea legii privind restituirea terenurilor forestiere

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri CCR in legatura cu Legea pentru modificarea Legii 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, precum si pentru modificarea si completarea Legii 462008 - Codul silvic, a transmis Administratia Prezidentiala. Seful statului sustine ca, in cazul terenurilor care au intrat in proprietatea statului dupa 1948, modificarile la actul normativ sunt neclare pentru ca rezulta din text ca ar fi posibila trecerea de drept a terenurilor din domeniul public in cel privat al statului, fara parcurgerea unei proceduri administrative de trecere interdomeniala, ceea ce contravine dispozitiilor Codului administrativ, conform news. ro.

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra Legii care prevede restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada comunista

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate. Este vorba despre Legea nr. 1652013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )