Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fara precedent! Fost ministru, val de insulte la adresa lui Klaus Iohannis: E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui!

Antena3 Antena3,
Fara precedent! Fost ministru, val de insulte la adresa lui Klaus Iohannis: E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui!

E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui! sunt cuvintele pe care un fost ministru al Educatiei le-a folosit pentru a-l caracteriza pe Klaus Iohannis. Este o reactie fara precedent si vine ca urmare a unei declaratii a presedintelui care a vorbit despre generatia pierduta de elevi. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban: Obiectivul nostru, ca Guvern, este asiguram o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate. Transportul feroviar este prioritar (VIDEO)

Obiectivul Guvernului este sa asigure o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate, in conditiile in care considera ca transportul feroviar este prioritar, asa cum este pentru intreaga.

Scandal fara precedent in Germania. in ce conditii inumane stau muncitorii romani

Cazul care socheaza Germania. Muncitori romani, obligati sa stea in conditii inumane doar pentru a castiga bani. Cum s-a aflat totul?! Conditii mizere pentru muncitorii romani din Germania Pentru a-si asigura traiul, romanii sunt nevoiti sa plece in strainatate, lasandu-si acasa familia si prietenii. Sacrificiul, spun acestia, este pentru bani, pentru a putea oferi celor .

BUNDESBANK: Economia Germaniei va avea o relansare rapida si generalizata, dupa contractia fara precedent din T2

Economia Germaniei va avea o relansare rapida si generalizata, dupa contractia fara precedent din primavara, arata prognozele Bancii Centrale germane Bundesbank). insa, pentru o redresare completa ar putea fi nevoie de un vaccin contra coronavirusului, arata expertii bancii centrale.

Lovitura pentru PSD! Un fost ministru demisioneaza: Nu mai pot sa accept sa fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat: Prezentul ma contrazice intr-un mod brutal si mi-a infatisat un PSD slab, incoerent, fara strop de logica in decizii.

Fost ministru in Guvernul Dancila, demisie din PSD: Un partid slab, incoerent, cu leadership haotic

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz isi anunta demisia din PSD, sustinand ca acesta a devenit un partid slab, incoerent, fara strop de logica in decizii, cu leadership haotic. Nu se mai gandeste pe termen mediu si lung, ci doar de azi pe maine si intr-o paradigma a supravietuirii personale, afirma fostul ministru in Guvernul Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )