Libnet.ro
UNICEF

22:00

KLAUS IOHANNIS: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu isi doreste ca Bucurestiul sa intre in carantina, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, si a subliniat ca aceasta eventuala propunere ar trebui sa vina de la specialisti. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului Am ramas destul de decident A inchide tara nu e o solutie

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu a auzit sa existe vreo propunere care sa vizeze carantinarea Capitalei sau a unor judete, integral, si ca el nu isi doreste carantinarea Bucurestiului. intrebat de ce s-a derobat de raspundere si nu utilizeaza parghiile legale, asa cum a facut la inceputul pandemiei, Iohannis a spus ca el a ramas destul de decident, dar ca este mai eficient ca deciziile sa fie luate de autoritatile locale.

Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

In timpul conferintei de presa de mieruri, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la o eventuala carantina sau masuri mai stricte, in judetele in care rata.

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cum incearca Ungaria si Polonia sa ne blocheze economia

La nivel european sunt tensiuni, intre oficialii UE si cele doua state vecine, Ungaria si Polonia. Si culmea, totul pleaca de la bani. Este vorba de fondurile europene ce trebuie sa ajunga si in Romania, fonduri garantate in pandemie. Klaus Iohannis a facut anuntul Numai c acesti bani sunt conditionati de anumite criterii impuse de .

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in .

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2596 seconds )