Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului. continuă pe Ziarul Bursa

IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis spune ca e consternat de atacul care a avut loc azi la Nisa si declara ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, pe Twitter, in urma atacului comis Biserica Notre Dame din Nisa. Seful statului s-a declarat consternat de teribilul atac din Franta si a dat asigurari.

Iohannis: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi pe Twitter, ca este consternat de atactul care a avut loc la Nisa. Seful statului a mai spus ca Romania sprijina Franta in lupta impotriva extremismului.

Nu se pune problema carantinei totale si nici a restrictionarii circulatiei pe timp de noapte. Klaus Iohannis: in Romania, lucrurile au fost gestionate bine

Nu este cazul de lockdown in Romania, cel putin pentru moment, a declarat Klaus Iohannis. Pana acum, pandemia a fost gestionata bine, a declarat presedintele in cadrul conferintei de presa sustinute miercuri,.

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din.

Klaus Iohannis: Am gestionat bine pandemia

Klaus Iohannis a declarat ca, in ciuda faptului ca presa spune ca pandemia este intr-o extindere ingrijoratoare, Romania a gestionat bine pandemia.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

VIDEO Klaus Iohannis: Situatia epidemiologica se agraveaza Ne asteapta o perioada foarte dificila Bucurestiul, inca 123 de paturi ATI in maxim zece zile

Romania are in prezent 3. 065 paturi de terapie intensiva, pentru pacienti Covid si non-Covid, 2. 252 de ventilatoare mecanice, 2. 756 monitoare la care se adauga 5 unitati ATI mobile, doua spitale modulare si un modul ATI cu un total de 169 de paturi, a afirmat marti seara presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat insa ca pentru a stopa raspandirea nu sunt suficiente masurile luate de autoritati ci este nevoie si de implicarea oamenilor.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis, despre situatia de pe plan local din punct de vedere al capacitatii de testare: Este un sistem care a fost elaborat de experti recunoscuti si care se bazeaza pe criterii obiective (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca sistemul testarii cazurilor de coronavirus este unul elaborat de experti recunoscuti de la noi si care se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )