Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis: Am gestionat bine pandemia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Am gestionat bine pandemia

Klaus Iohannis a declarat ca, in ciuda faptului ca presa spune ca pandemia este intr-o extindere ingrijoratoare, Romania a gestionat bine pandemia. continuă pe Wall-Street Ro

Nu se pune problema carantinei totale si nici a restrictionarii circulatiei pe timp de noapte. Klaus Iohannis: in Romania, lucrurile au fost gestionate bine

Nu este cazul de lockdown in Romania, cel putin pentru moment, a declarat Klaus Iohannis. Pana acum, pandemia a fost gestionata bine, a declarat presedintele in cadrul conferintei de presa sustinute miercuri,.

Klaus Iohannis: Pandemia nu se raspandeste matematic, ci prin contact de la persoana la persoana. Avem de-a face cu o provocare si in zona de preventie, dar si in zona spitaliceasca

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri seara, in timpul unei conferinte de presa despre discrepantele care apar intre cifrele raportate zilnic de institutiile publicein ceea ce priveste pandemia de.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s.

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

Klaus Iohannis, despre situatia de pe plan local din punct de vedere al capacitatii de testare: Este un sistem care a fost elaborat de experti recunoscuti si care se bazeaza pe criterii obiective (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca sistemul testarii cazurilor de coronavirus este unul elaborat de experti recunoscuti de la noi si care se.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )