Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Klaus Iohannis a discutat in cadrul reuniunii Consiliului European, despre problemele cu care se confrunta statele membre UE in gestionarea pandemiei de Covid-19. Presedintele a spus ca exista probleme in stabilirea unor protocoale comune de testare Covid-19 si recunoastere a acestora intre statele membre UE, pentru a facilita libera circulatie. De asemenea, seful statului a precizat ca trebuie luate masuri pentru evitarea eventualelor deficiente care ar putea aparea in lantul de aprovizionare cu un vaccin impotriva Covid-19, conform Digi24.

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copiiilor: Stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave. Anual, 16.000 de copii sunt victime ale violentelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, ca in Romania stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave, in conditiile in care nu.

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai. 16.000 de copii sunt abuzati anual

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat vineri, in mesajul transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, ca bataia nu e rupta din rai si ca protejarea copiilor si a tinerilor trebuie sa se regaseasca si in salile de judecata, unde orice forma de violenta si abuz sa fie aspru pedepsita.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

Klaus Iohannis, Hitler pe Facebook. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani

In mediul online a fost postata o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis in postura lui Hitler. Partidul National Liberal a cerut excluderea fostului viceprimar al Capitalei din PSD. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani Vineri, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu a postat o fotografie pe Facebook in care presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )