Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Sapte decrete de promulgare a unor normative, semnate vineri de Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 noiembrie, sapte decrete de promoulgare a.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis, Hitler pe Facebook. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani

In mediul online a fost postata o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis in postura lui Hitler. Partidul National Liberal a cerut excluderea fostului viceprimar al Capitalei din PSD. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani Vineri, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu a postat o fotografie pe Facebook in care presedintele .

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )