Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

B1 B1,
Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, miercuri, la ora 18. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, tot miercuri, acesta a convocat o sedinta cu. continuă pe B1

Trei scenarii pentru anul scolar incepe pe 14 septembrie. Autoritatile locale vor decide unde se va invata online

Scoala va incepe pe 14 septembrie, dar elevii vor merge fizic la scoala in functie de numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus la mia de locuitori care va fi inregistrat in fiecare localitate in parte. in cel mai bun caz, toata lumea merge la scoala, iar in cel mai rau scenariu, scoala se va face online.

Monica Anisie, primele declaratii despre inceperea anului scolar pe 14 septembrie

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a confirmat ca noul an scolar va debuta pe 14 septembrie, minist.

Scoala incepe pe 14 septembrie, cu majoritatea elevilor in clasa, a anuntat presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca anul scolar 2020 - 2021 incepe, in invatamantul .

Scoala incepe pe 14 septembrie! Cum se vor desfasura cursurile in noul an scolar- surse

Potrivit unor surse de la Guvern, scoala va incepe la data de 14 Septembrie intr-un sistem mixt. Acolo unde sunt focare cursuri vor avea loc online, iar in zonele unde nu este un numar foarte mare de cazuri, cursurile se vor desfasura normal, dar cu respectarea regulilor de distantare.

Anul scolar 2020-2021. Ce elevi ar putea sa vina zilnic la scoala. Recomandari pentru clasa 0

Autoritatile din domeniul sanitar au recomandat, pentru anul scolar 2020-2021, ca elevii din ciclul primar si cei din anii terminali sa mearga la scoala zilnic, iar ceilalti sa invete 50% online, de acasa, iar cealalta jumatate sa se prezinte fizic in unitatile de invatamant. Anul scolar 2020-2021. Care dintre elevi ar putea merge zilnic la .

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Anul scolar 2020-2021. Cum vor incepe cursurile. Anuntul Ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a venit cu ceva lamuriri privind inceperea anului scolar 2020-2021. Elevii, dar si profesorii asteapta cu sufletul la gura detalii despre inceperea cursurilor, in conditiile in care cazurile noi de coronavirus cresc de la o zi la alta. Ministrul Sanatatii a anuntat cand se va decide cum se vor desfasura cursurile .

Deputatul Catalin Nechifor ii cere premierului ca anul scolar sa inceapa de la 1 octombrie

Vicepresedintele Pro Romania, deputatul Catalin Nechifor, ii solicita premierului Ludovic Orban sa ia in calcul prelungirea vacantei de vara pana la data de 30 septembrie, pentru o buna desfasurare a alegerilor locale pe 27 septembrie, iar anul scolar sa inceapa de la data de 1 octombrie, conform News. ro.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )