Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis a fost sunat de Viorica Dancila. Ce i-a spus fostul premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca Viorica Dancila l-a sunat si l-a felicitat. Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata candidatului PNL, actualul.

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului sef al Statului Major al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul privind numirea noului sef al Statului Major al Apararii. Mandatul general-locotenentului Daniel Petrescu incepe la 1 decembrie.

Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, adoptarea in CSAT a unui aviz favorabil pentru numirea noului sef al Armatei , in persoana generalului locotenent Daniel Petrescu. Am avut pe ordinea de.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis va avea o intalnire cu familia Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre tinerele care ar fi fost rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, a fost invitata, vineri, la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Vreau sa purtam o discutie amiabila, de la om la om, a declarat Monica Melencu.

Viitorul presedinte al Consiliului European a fost primit de la Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Vizita la Bucuresti a lui Charles Michel face parte dintr-un turneu in.

Klaus Iohannis anunta ca a fost felicitat de Viorica Dancila pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, raspunzand unei intrebari, ca a fost sunat de Viorica Dancila care l-a felicitat pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )