Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Playtech Playtech,
Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! . continuă pe Playtech

Mama Luizei Melencu, dezamagita dupa vizita la Palatul Cotroceni: As fi vrut o intalnire cu presedintele Iohannis. Nu are copii si nu ne intelege, de asta nu ne-a primit

Mama Luizei Melencu a facut declaratii dupa vizita de la Palatul Cotroceni, unde ea si bunicul adolescentei rapite la Caracal s-au intalnit cu un consilier al presedintelui Iohannis. Am spus ceea ce s-a int?.

Bunicul Luizei Melencu ii va cere socoteala lui Iohannis despre reabilitarea lui Cristian Popescu

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta de mai bine de 8 luni, a spus, joi, ca vrea sa-l intrebe pe p.

Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat ca anchetatorii au primit memoriile lui Gheorghe Dinca. Ce a scris principalul suspect in cazul Caracal intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu? Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu Stefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la inceputul anchetei, de catre procurori. Pe .

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiaza din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu si noul avocat revin la DIICOT pentru a studia dosarul. intalnirea cu procurorii vine in contextul in care DIICOT a cerut Baroului Timis sanctionarea avocatului familiei pentru limbaj.

Mama Luizei Melencu, declaratii explozive despre complicele lui Dinca: A fost fortat sa recunoasca!

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tanara care a disparut fara urma in luna aprilie, de pe o strada din Caracal, a reactionat dupa ceDIICOT a anuntat ca a retinut un nou suspectcare ar fi.

Mama Luizei Melencu, primita la Palatul Cotroceni de un consilier al sefului statului: Am cerut sa vorbim personal cu presedintele. A zis ca o sa fim ajutati

UPDATE:Mama Luizei Melencu a declarat, vineri, la plecarea de la Palatul Cotroceni ca i s-a promic ajutor si ca a fost afectata de discutia cu reprezentantul Administratiei Prezidentiale. Am fost.

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )