Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare. continuă pe Antena3

ORBAN, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Pana la ora actuala avem 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani

Premierul Ludovic Orban a afirmat azi ca pana la ora actuala au strans 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru sustinerea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile parlamentare din decembrie.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Sorin Grindeanu, nou atac la adresa Puterii: PNL si Klaus Iohannis masluiesc cifrele, in loc sa previna pandemia

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca liberalii si seful statului Klaus Iohannis se ocupa cu masluirea cifrelor privind cazurile de COVID, in loc sa previna pandemia. El a adaugat ca PNL tine neaparat sa tina alegerile pe 6 decembrie, aceasta fiind singura dorinta a partidului aflat la guvernare.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca despre rata mare de infectare din Capitala, precum si despre eventuale restrictii care s-ar putea impune.

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Actele cu care pot vota la alegerile parlamentare din 2020 romanii care locuiesc in diaspora

Alegerile parlamentare bay la usa, fie ca se vor organiza pe data de 6 decembrie, fie ca se vor desfasura mai tarziu, dupa decizia CCR care a dat castig de cauza Parlamentului in disputa privind stabilirea.

inca un doctor cunoscut in echipa PSD. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida la alegerile parlamentare

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, este curtat de PSD pentru alegerile parlamentare 2020, potrivitsurselor din partid, citate de.

PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Listele PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie includ mai multi traseisti notorii, actuali senatori si deputati PSD care in legislatura 2016 - 2020 au votat masacrarea legilor justitiei si a Codurilor penale, dar si patru fosti ministri, trei din Guvernele Dragnea, iar unul din Guvernul Ponta, potrivit g4media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )