Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca despre rata mare de infectare din Capitala, precum si despre eventuale restrictii care s-ar putea impune. continuă pe Adevărul

Iohannis va sustine o conferinta de presa, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile si nu trebuie sa ramana fara urmari

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni modul in care autoritatile locale din Bucuresti au comunicat in ceea ce priveste intrarea in scenariul rosu si a afirmat ca atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Cum l-a executat Raed Arafat pe Klaus Iohannis

La ultima conferinta de presa pe care a initiat-o, Klaus Iohannis a atras atentia asupra unui pericol major generat, de neincrederea in autoritati. in sensul ca neincrederea in masurile pe care le iau acestea, determina neconformarea cetatenilor la regulile sanitare.

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Klaus Iohannis: nuntile mai mari, botezurile, unde nu s-a respectat purtatul mastii si distantarea, au contribuit semnificativ la raspandirea bolii (VIDEO)

In cursul zilei de luni, in timpul conferintei de presa, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca e de acord cu declaratia premierului, conform caruia petrecerile sunt principala cauza a cresterii.

Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cotroceni, daca tara noastra ar putea apela la spijin european pentru a face fata lipsei de medici, in.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )