Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla romanii din Marea Britanie dupa Brexit

B1 B1,
Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis reitereaza, vineri, la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit merg intr-o directie care este foarte favorabila Romaniei. Seful statului isi mentine opinia potrivit. continuă pe B1

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis reitereaza, vineri, la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit merg intr-o directie care este foarte favorabila Romaniei. Seful statului isi mentine opinia potrivit.

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

Teorie-bomba. Klaus Iohannis, negocieri cu Guvernul PSD

Reactie-surpriza a presedintelui Klaus Iohannis. Vineri, Iohannis, in mod neasteptat, a oferit un sprijin public actiunii PSD de a afla adevarul in cazul listelor negre dictate de la Bruxelles. Seful.

KLAUS IOHANNIS dezvaluie DECIZIA in scandalul DIPLOMATIC al MOMENTULUI: Problema e complexa! Am luat in considerare toate fatetele

Klaus Iohannis a explicat ca decizia Uniunii Europene de a-si rechema ambasadorul european in Rusia pentru consultari in urma atacului chimic asupra fostului spion rus Serghei Skripal in Marea Britanie, a fost.

Florin Iordache, replica pentru Klaus Iohannis in privinta legilor justitiei: Noi am facut...

Florin Iordache, cel care conduce Comisia speciala din Parlament pentru legile din domeniul justitiei, are o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are in vedere mai multe optiuni in mo.

Klaus Iohannis: Expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European

Klaus Iohannis a mentionat ca expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European fiind o o chestiune de securitate nationala in fiecare dintre tarile membre. Discutia despre ex.

Klaus Iohannis: L-am rugat pe Juncker sa lamureasca aspectele din scrisoarea premierului Dancila / Nu cred ca este o imixtiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre scrisoarea pe care i-a adresat-o premierul Viorica Dancila referitoare la dosarele de coruptie la nivel inalt, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis avertizeaza PSD privind Legile Justitiei: Am mai multe optiuni care pot fi luate in vizor

Klaus Iohannis vorbeste, de la Bruxelles, despre Legile Justitiei. Seful statului a declarat, vineri, ca intentioneaza, in momentul in care aceste legi vor ajunge la el, sa faca o prima analiza. in.

Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o Viorica Dancila, cu privire la corespondenta dintre oficiali europeni si autoritatile de la Bucuresti, in.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila Romaniei in ceea ce priveste Brexitul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )