Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa dupa o sedinta cu Guvernul pe tema fondurilor europene. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro. continuă pe Antena3

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ultima ora! Klaus Iohannis a eliberat din functie o judecatoare super cunoscut. Acum trebuie sa iasa la pensie

Inca un judecator de rasunet a fost eliberat, luni dupa-amiaza, din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul prin care judecatoarea Mot, de la Curtea de Apel din Craiova va iesi la pensie.

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )