Libnet.ro
UNICEF

23:45

Metrorex anunta masuri speciale pentru preventia infectiei cu Coronavirus: Dezinfectia butoanelor de deschidere a usilor si lipirea de afise

B1 B1,
Metrorex anunta masuri speciale pentru preventia infectiei cu Coronavirus: Dezinfectia butoanelor de deschidere a usilor si lipirea de afise

Metrorex a anuntat, marti, ca, in trenurile de metrou, va efectua un program suplimentar de dezinfectie pentru prevenirea si diminuarea riscurilor de contaminare cu coronavirus si cu gripa sezoniera. in. continuă pe B1

Instructiuni pentru penitenciare: Masuri speciale pentru cei extradati din zone cu coronavirus - 27 de zile de carantina

Persoanele extradate din zone cu coronavirus vor fi tinute 27 de zile de carantina, perioada in care vor purta manusi chirurgicale si vor avea acces permanent la produse de igiena personala fiind sfatuiti sa le foloseasca cat mai des.

Ministerul Transporturilor anunta masuri de urgenta in aeroporturi sau gari, precum culoare separate pentru prevenirea coronavirusului. in practica, situatia este alta

Ministerul Transporturilor a anuntat luni masuri urgente pentru limitarea si prevenirea posibilelor imbolnaviri cu coronavirus, in aeroporturi sau gari, intre care asigurarea culoarelor speciale de debarcare in incinta aeroporturilor. in realitate, aceste masuri par sa fie doar pe hartie. Pe Aeroportul Iasi, de exemplu, care are ca destinatii mai multe orase din Italia, nu sunt nici scanere termice, nici culoare separate, iar epidemiologul vine doar chemat, scrie Ziarul de Iasi.

Metrorex implementeaza masuri de prevene155;ie a gripei e153;i a infece155;iei cu Coronavirus

Metrorex anune155;a ca va implementa masuri de prevene155;ie pentru gripa sezoniera e153;i infece155;ia cu Coronavirus, urmacentnd sa fie dezinfectate mai des barele de suse155;inere e153;i butoanele de deschidere a ue153;ilor e153;i sa expuna afie153;e cu informae155;ii de prevene155;ie a infece155;iei.

Fake news distribuit masiv online, in numele Ministerului Sanatatii: Metoda de prevenire a infectiei cu coronavirus este sa va mentineti gatul umed. Odata ce membrana din gat va fi uscata, virusul va va invada corpul in 10 minute

Ministerul Sanatatii lanseaza un apel ca toate informatiile despre coronavirus sa fie preluate de pe site-uri oficiale, dupa ce in mediul online a circulat o falsa lista de masuri de prevenire a infectiei, cu titlul Notificare de urgenta a Ministerului Sanatatii. Printre recomandarile pentru prevenirea coronavirusului din aceasta falsa notificare apareau sa va mentineti gatul umed, nu lasati gatul sa se usuce nicio clipa si evitati mancarea prajita sau picanta. Falsa notificare a fost distribuita masiv in mediul online si pe retelele de socializare.

Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari, in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus.

Masuri speciale de prevenire a epidemiei de coronavirus la Galati. Ce au stabilit autoritatile locale

In Galati sunt in acest moment trei persoane in carantina, dupa ce tocmai ce au sosit din Italia cu un microbuz unde se afla o buzoianca de se pare ca a intrat in contact cu un bolnav de coronavirus. Alte 17 persoane, revenite din China au iesit din carantina recent.

Proceduri speciale pentru pasagerii antore153;i din Italia. Ce a pregatit Aeroportul din Cluj?

Aeroportul Internae155;ional Avram Iancu Cluj ampreuna cu Institue155;ia Prefectului Judee155;ului Cluj, Direce155;ia de Sanatate Publica Cluj e153;i celelalte institue155;ii publice din perimetrul aeroportului implementeaza noi masuri an vederea combaterii raspacentndirii.

Ministrul Vela anunta masuri drastice: Cei care se joaca cu sanatatea publica vor suporta rigorile legii

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anuntat faptul ca se vor introduce masuri pentru a se evita cazurile asemanatoare cu cel de la Suceava, unde aproximativ 300 de persoane sosite din Bergamo au declarat ca vin din Germania, astfel ca s-au intors in localitatea lor.

Vremea se schimba in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru Capitala

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru Bucuresti. Locuitorii din Capitala se vor bucura se doua zile de vreme foarte calda, cu temperaturi maxime de 15 grade.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )