Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, adoptarea in CSAT a unui aviz favorabil pentru numirea noului sef al Armatei , in persoana generalului locotenent Daniel Petrescu. Am avut pe ordinea de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Londra. Am stabilit obiectivele Romaniei pentru acea sedinta a N.

Decretele promulgate de Klaus Iohannis inaintea sedintei CSAT. Decizie importanta cu privire la prelucrarea DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, inainte de sedinta CSAT mai multe decrete,printre acestea numarandu-se un act normativ referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, Iohannis a.

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Klaus Iohannis a convocat CSAT. Pe ordinea de zi: rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, la doar o zi dupa realegere, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la care va fi discutata propunerea de rectificare bugetara, printre altele.

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri, numirea general-locotenentului Daniel Petrescu ca sef al Statului Major al Apararii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

Cine este generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii, prezentat de presedintele Klaus Iohannis drept un militar cunoscut, respectat, eminent, a avut mai multe functii in Statul Major General si a participat la mai multe misiuni NATO in Afganistan, Kosovo, Bosnia-Hertegovina si in Albania. Totodata, Petrescu a participat la mai multe misiuni ONU de mentinere a pacii.

Klaus Iohannis va conduce miercuri o sedinta a CSAT

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc, miercuri, fiind condusa de presedintele Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi se afla, intre altele, avizarea numirii in functia de Sef al Statului Major al Apararii si propunerile de rectificare a bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, pe anul 2019.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis: Vom achizitiona inca cinci avioane F16. Guvernul a venit cu un proiect de lege care a fost avizat favorabil in CSAT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca a fot avizat favorabil un proiect de lege pentru achizitia a inca cinci avioane F16. Am discutat azi in ceea ce priveste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )