Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )