Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, anuntul momentului despre reintoarcerea elevilor la cursuri: Scoala sigur nu va incepe in conditii normale

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anuntul momentului despre reintoarcerea elevilor la cursuri: Scoala sigur nu va incepe in conditii normale

Vesti proaste pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, presedintele tarii a anuntat ieri cele mai pertinente variante de revenire la scoala a elevilor. Romania se confrunta cu o situatie fara precedent in care numarul imbolnavirilor noi atinge in fiecare zi un nou record. Astfel, Klaus Iohannis a afirmat ca pandemia pana in . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, anunt MAJOR despre noul an scolar: Pandemia nu va disparea pana in septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca scoala nu va incepe in conditii normale, deoarece pandemia nu va disparea pana in septembrie, precizand ca scenariile legate de inceperea anului scolar vor fi prezentate intr-o saptamana sau doua.

Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca reintoarcerea la starea de urgenta este ultima solutie pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoare ce ar duce la ingradirea unor drepturi si ar sufoca economia. Presedintele este increzator ca Romania va depasi pandemia daca locuitorii vor respecta normele sanitare, .

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Mesaj de ULTIMA ORA despre pensii. Anuntul facut de Klaus Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca pensiile vor creste, insa nu cu 40%, Guvernul urmand sa calculeze cat va fi majorarea. Alocatiile pentru copii vor creste pas cu pas.

Klaus Iohannis arunca bomba momentului. Cand va reveni Romania la starea de urgenta: E clar ca trebuie facut ceva

Vesti ingrijoratoare pentru romani, dupa declaratia presedintelui Iohannis cu privire la revenirea Romaniei la starea de urgenta. Acesta a explicat conditiile in care romanii vor fi nevoiti sa ramana iar in casa, dar si masurile pe care trebuie sa le respecte pentru a evita sa se ajunga in acea situatie. Reintrarea in starea de urgenta .

Klaus Iohannis, informatii de ULTIMA ORA despre noile restrictii de la 1 august - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat despre dublarea alocatiilor, ca Romania este intr-o situatie economica foarte complicata, ca vrea sincer dublarea alocatiilor, dar ca de la dorinta la putinta e o cale mai lunga. El a mai spus ca majorarile vor fi facute insa, in etape - pas cu pas.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Sedinta la Cotroceni, despre masurile pentru gestionarea epidemiei de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la finalul evenimentului, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va inalni cu mai multi demnitari, joi, ora 14, la Palatul Cotroceni din Capitala, pentru o sedinta in care vor fi abordate masurile de gestionare a epidemiei de.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )