Libnet.ro
UNICEF

18:45

Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Revine Romania la starea de urgenta? Decizia lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca reintoarcerea la starea de urgenta este ultima solutie pentru gestionarea crizei coronavirusului, deoare ce ar duce la ingradirea unor drepturi si ar sufoca economia. Presedintele este increzator ca Romania va depasi pandemia daca locuitorii vor respecta normele sanitare, . continuă pe Antena3

Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca decizia reinstituirii starii de urgenta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19 poate fi luata doar in masura in care specialistii afirma ca nu exista alta solutie. Dati-mi voie sa consider starea de urgenta, care ar inhiba libertati, drepturi, economie, ca o ultima posibilitate, a spus seful statului.

Cand revine Romania la starea de urgenta. Anuntul facut astazi de Rafila

Alexandru Rafila vine cu noi precizari despre posibila viitoare revenire a starii de urgenta in Romania. Cazurile de infectare continua sa reprezinte un record pe care romanii il bat zi de zi, asa ca oficialii regandesc situatia in care ne aflam. Cand revine Romania la starea de urgenta? Rafila vine cu detalii Seful laboratorului Institutului .

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

Klaus Iohannis, despre reimpunerea starii de urgenta: E o ultima solutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a declarat ca reintrarea Romaniei in starea de urgenta este o ultima solutie. Acesta a spus ca este increzator ca.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Catalin Borcoman, de la DIICOT Brasov, finul Laurei Codruta Kovesi. Decizia survine dupa ce Borcoman a devenit procuror in cadrul Parchetului European EPPO), acolo unde nasa sa, Laura Codruta Kovesi, este sefa.

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile pot fi organizate. Nu e mai complicat sa mergi sa votezi decat sa mergi la hipermarket sa iei paine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent nu se impune decizia amanarii pentru a doua oara a alegerilor locale, fiind de parere ca pot fi create conditii de siguranta pentru organizarea acestora.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Este un moment critic. Romania a atins aprope 1200 de cazuri zilnice de coronavirus. Daca pandemia nu se agraveaza, putem organiza alegerile. LIVE TEXT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au locin contextul in care acesta a convocat, miercuri, o sedinta pe tema.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Este un moment critic. Romania a atins aprope 1.200 de cazuri zilnice de coronavirus. Daca pandemia nu se agraveaza, putem organiza alegerile. LIVE TEXT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au locin contextul in care acesta a convocat, miercuri, o sedinta pe tema.

Klaus Iohannis, informatii de ULTIMA ORA despre noile restrictii de la 1 august - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

KLAUS IOHANNIS: Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )