Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis, apel la calm in Orientul Mijlociu: E momentul sa intervina diplomatii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, apel la calm in Orientul Mijlociu: E momentul sa intervina diplomatii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o prima declaratie de presa din 2020. continuă pe Antena3

Iohannis: Se pot examina cai pentru ca NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si in combaterea terorismului (VIDEO)

Am asistat la agravarea situatiei de securitate din Orientul Mijlociu, iar solutia este ca eforturile comune de reconstructie din Irak sa continue, la fel si lupta noastra impotriva terorismului, a declarat.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia din Orientul Mijlociu

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o de-escaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste Singura solutie pentru criza este o abordare calma, diplomatica, revenirea la calm in aceasta zona

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste, fiindca noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis a facut, marti, apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare in cazul situatiei tensionate din Orientul Mijlociu de dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

Klaus Iohannis despre o mai mare implicare in Orientul Mijlociu: Romania este interesata sa faca parte din statele care se ocupa si de actiuni de reconstructie (VIDEO)

Romania ar fi interesata sa faca parte din randul statelor care se ocupa de actiuni de reconstructie implicare, in situatia in care NATO se va implica mai mult in Orientul Mijlociu, a declarat presedintele.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

Presedintele Iohannis a sustinut o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania sustine un rol mai mare al NATO in Orientul Mijlociu

Romania sustine implicarea NATO in regiunea Orientului Mijlociu, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Donald Trump a cerut cresterea rolului Aliantei in aceasta zona, in contextul tensiunilor cu Iranul.

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )