Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala in cazul Costel Alexe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala in cazul Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi ministrului justitiei, cererea de urmarire penala in cazul Costel Alexe, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Stelian Ion sustine ca nu avea niciun motiv sa taraganeze cererea de urmarire penala a fostului ministru Costel Alexe

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a transmis procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cererea de urmarire penala formulata de presedintele Klaus Iohannis privindu-l pe fostul ministru al Mediului Costel Alexe.

Iohannis a dat unda verde urmaririi penale in cazul fostului ministru Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a trimis ministrului Justitiei, Stelian Ion, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, acuzat de luare de mita, informeaza, marti, Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis da unda verde DNA pentru urmarirea penala a fostului ministru Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale pe numele lui Costel Alexe, fostul ministru al Mediului si actual sef al CJ Iasi, in urma cererii venite din partea procurorilor DNA.

Presedintele Klaus Iohannis a decis: Fostul ministru Costel Alexe poate fi urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru inceperea urmarii penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a admis astfel cererea procurorilor.

Klaus Iohannis si sotia, prima aparitie din acest an. Ce tinuta a ales Carmen Iohannis

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis din acest an. Si in 2021, seful statului a pastrat obiceiul si a mers la biserica, la slujba de duminica.

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Legea privind unele masuri.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului. Actul normativ prevede pedepse cu inchisoarea de la una la la 5 ani daca sunt distribuite materiale antitiganesti si inchisoare intre 3 si 10 ani plus interzicerea unor drepturi pentru initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter antitiganesc ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Camera Deputatilor a adoptat pe 15 decembrie 2020 proiectul de lege initiat de catre deputatul minoritatilor national de la Partida Romilor Pro-Europa Daniel Vasile si deputatul PSD Petre-Florin Manole privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )