Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat. miercuri, ca a aprobat infiintarea a doua noi comandamente in cadrul Armatei Romane, unul dintre ele fiind Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale, precum si un plan pentru dezvoltarea acestei categorii de trupe in urmatorii zece ani. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis: Am aprobat un plan de dezvoltare a Fortelor Speciale ale Armatei pentru urmatorii zece ani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat. miercuri, ca a aprobat infiintarea a doua noi comandamente in cadrul Armatei Romane, unul dintre ele fiind Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale, precum si un plan pentru dezvoltarea acestei categorii de trupe in urmatorii zece ani.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Klaus Iohannis: Parcurgem o perioada de veritabila schimbare de viziune la nivelul politicilor de aparare si al ajustarilor de ordin strategic. Incercam sa raspundem noilor provocari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, intr-un discurs tinut cu prilejul simpozionului Europe: Building Trust, ca Parcurgem o perioada de veritabila schimbare de viziune la nivelul politicilor de aparare si al ajustarilor de ordin strategic, la nivel statal. Incercam, in acest fel, sa raspundem noilor provocari cu care ne confruntam, si ma refer la riscuri si amenintari care uneori se suprapun, alteori se intersecteaza, astfel incat putem oricand asista la situatii noi, complexe.

Klaus Iohannis: Incertitudinea si impredictibilitatea sunt deja termeni uzuali atunci cand evaluam actualul mediu de securitate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o alocutiune la simpozionul Europe: Building Trust, precizand ca parcurgem o perioada de veritabila schimbare de viziune la nivelul politicilor de aparare si al ajustarilor de ordin.

Ora 13:00 Declaratie de presa a purtatorului de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, sustine o declaratie de presa miercuri, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni.

Reprezentantii ONG-urilor care i-au cerut lui Klaus Iohannis sa actioneze pentru apararea independentei justitiei, invitati miercuri la Cotroceni

Reprezentatii celor 21 de ONG-uri care i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare trimisa luni, sa actioneze pentru apararea independentei justitiei si reformarea clasei politice, au fost invitati miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, anunta miscarea civica Initiativa Romania, intr-un comunicat. La intalnirea de miercuri cu seful statului vor participa 6 reprezentanti ai societatii civile.

Radu Banciu: Klaus Iohannis ne indeamna la o rebeliune in stilul lui, aproape tacita. Sa stam cu fundul pe scaunele noastre si sa ne revoltam in gand (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe oameni sa ia pozitie fata de atacurile asupra.

Klaus Iohannis: Astept ca premierul sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca asteapta ca premierul Mihai Tudose sa-l consulte in cazul ministrilor cu probleme in justitie. intrebat daca a vorbit cu premierul.

Klaus Iohannis face praf penalii de la varful statului si indeamna oamenii sa ia pozitie fata de atacurile asupra justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze din Guvern in contextul in care sunt anchetate pentru fapte de coruptie in dosarul.

Klaus Iohannis, intrebat daca a discutat cu premierul Tudose: Astept sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Premierul Klaus Iohannis a precizat marti seara ca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizati de o ancheta a DNA in dosarul Belina, dar asteapta ca acesta sa il consulte daca are nevoie de un sfat bun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )