Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis are ocazia sa marcheze istoria Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis are ocazia sa marcheze istoria Romaniei

Imi doresc foarte mult ca al doilea mandat al presedintelui Klaus Iohannis sa nu se asemene sub nicio forma cu primul mandat. in 2014, cand l-am votat, imi doream sa fie succesorul lui Carol I. continuă pe Antena3

Bilantul primului mandat de presedinte al Romaniei al lui Klaus Iohannis are peste 800 de pagini. Vezi documentul!

Dupa o scurta prezentare la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis si-a postat bilantul complet al primului mandat prezidential.

Klaus Iohannis a preluat oficial al doilea mandat. Presedintele Romaniei a depus juramantul, in plenul Parlamentului

Klaus Iohannis a preluat oficial, sambata, al doilea mandat de Presedinte al Romaniei, in cadrul sedintei solemne din plenul reunit al Parlamentului. Jur sa imi daruiesc toata puterea si priceperea.

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Presedintele Romaniei a decorat mai multe institutii si asociatii revolutionare. Klaus Iohannis: O natiune nu poate avea viitor fara a-si respecta, inainte de toate, trecutul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat, sambata, 21 decembrie, mai multe institutii si asociatii cu rol determinant atat in ceea ce priveste lupta impotriva comunismului, cat si in procesul de af.

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

Detaliul rusinos de la ceremonia de investire a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Presedintele a sustinut discursul in fata unei sali aproape goale

Klaus Iohannis a depus, sambata, la Parlament, juramantul de presedinte al Romaniei pentru noul mandat de cinci ani. La sedinta solemna sala este aproape goala, semn ca parlamentarii il boicoteaza pe Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )