Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a preluat oficial al doilea mandat. Presedintele Romaniei a depus juramantul, in plenul Parlamentului

B1 B1,
Klaus Iohannis a preluat oficial al doilea mandat. Presedintele Romaniei a depus juramantul, in plenul Parlamentului

Klaus Iohannis a preluat oficial, sambata, al doilea mandat de Presedinte al Romaniei, in cadrul sedintei solemne din plenul reunit al Parlamentului. Jur sa imi daruiesc toata puterea si priceperea. continuă pe B1

Klaus Iohannis are ocazia sa marcheze istoria Romaniei

Imi doresc foarte mult ca al doilea mandat al presedintelui Klaus Iohannis sa nu se asemene sub nicio forma cu primul mandat. in 2014, cand l-am votat, imi doream sa fie succesorul lui Carol I.

Detaliul rusinos de la ceremonia de investire a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Presedintele a sustinut discursul in fata unei sali aproape goale

Klaus Iohannis a depus, sambata, la Parlament, juramantul de presedinte al Romaniei pentru noul mandat de cinci ani. La sedinta solemna sala este aproape goala, semn ca parlamentarii il boicoteaza pe Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

Klaus Iohannis, la bilantul primului mandat la Cotroceni: Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare a facut din Romania un partener credibil si puternic in NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la prezentarea bilantului primului sau mandat de sef al statului, ca inca de la preluarea functie a initiat condultari cu reprezentantii partidelor.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

A inceput oficial al doilea mandat al lui Klaus Iohannis. Promisiunea presedintelui fata de romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca preia cu multa emotie al doilea mandat de sef al.

Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )