Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Iohannis, atac la Dragnea: Un politician INFRACTOR s-a trezit sa ameninte procurorii, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-Justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, dupa ce Liviu Dragnea i-a amenintat pe magistratii care judeca plangerea lui Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila, ca liderul PSD nu este altceva.

Iohannis, atac deschis la Dragnea: Cum se trezeste un politician, care este si infractor, sa mearga la televizor sa ameninte magistratii dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este justificata revolta magistratilor dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea i-a atacat atat la mitingul de sambata, cat si ulterior cand i-a avertizat pe procurori sa nu riste in cazul plangerii pe numele premierului Dancila. Pe buna dreptate s-au revoltat magistratii, cum se trezeste un politician care este si infractor sa mearga la televizor sa ameninte, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie?, a spus Iohannis.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere (VIDEO)

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Radu Banciu: Klaus Iohannis are un vocabular de copil de clasa a VII-a. N-a facut nici cel mai mic efort sa ajunga sa invete ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a fi.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )